Hi guys ! My name is Marloes I am from holland and I am a foreign exchange student at Westwood high school Mesa , Arizona. Here you can read my stories and see pictures of my adventures. Hope you enjoy :)Tuesday, December 11, 2012

woooooow I'm sorry!

ohhhhhh al weer zo lang geleden dat ik hier wat heb opgeschreven. Ben hier echt heel slecht in dus verwacht er maar niet zoveel meer van... haha. maaar om alles even samen te vatten:

Het leven hier gaat nog steeds helemaal prima, heb het prima naar m'n zin. Ben overal al aardig aan gewend, en merk ook al bij mezelf dat ik americonized ben hahaha. Nog 8 schooldagen en dan is het eerste semester al weer om... wat gaat dat snel...
Ik heb voor elk vak dikke voldoendes, en volgend semester ga ik naar advanced choir, ipv beginning choir en ik ga naar advanced dance, ipv van beginning dance. jaja :)

Ik heb mijn eerste thanksgiving meegemaakt, en mennnnn wat zat ik vol van eten na die tijd! zoveel eten haha. was wel heel gezellig :) Ook hebben we nog een beetje sinterklaas hier gevierd, pepernoten gebakken, en chocolade letter besteld, om dan toch nog even het gevoel van nederland te krijgen.

Het is hier al helemaal in de kerst sfeer, overal kerslichtjes, ik  heb al een kerst choir optreden gehad, en als je 's avonds naar de tempel hier gaat is het heeeeel mooi, ze hebben dat helemaal versierd met heeeeeel veel kerstlichtjes, echt heel gaaf.

Het begint hier nu al aardig koud te worden, maar ik hoorde dat het in nederland al sneeuwt!! Dan is dit niks vergeleken met daar, haha. maaar in de ochtend is het aardig koud om in een t-shirtje te lopen, dus ja we kunnen de jackets nu wel uit de kast trekken :)

Ik laat snel weer wat van me horen!!

liefssss xx

No comments: